Hvalpe

Tegningen er udført af vores dengang 10 årige barnebarn Cecilie - hun er nu voksen og under uddannelse til designer. Talentet var allerede dengang stort.
Tegningen er udført af vores dengang 10 årige barnebarn Cecilie - hun er nu voksen og under uddannelse til designer. Talentet var allerede dengang stort.
China House Rocky The Sky Walker 6 uger
China House Rocky The Sky Walker 6 ugerVi har lejlighedsvis hvalpe til salg.

Merete har gennemgået den lovpligtige uddannelse for opdrættere i DKK

Det er en god ide at kontakte os for nærmere info samt evt. et besøg og en bestilling.

Som noget nyt kommer vores hvalpe fremover afsted med en helt frisk sundhedsattest - lavet den dag den skal flytte til sit ny hjem. Købere vil derfor få tilbudt mulighed for at deltage i sundhedseftersynet hos vores dyrlæge. Vælger man at ville det - kan en hvalp udelukkende flytte en hverdag - eller med en sundhedsattest der er mak 24 timer gammel. På den måde sikrer vi såvel køber som os selv at der ingen tvivl opstår om en hvalps sundhed på flyttetidspunktet. Vi ser gerne at købere tager med til dyrlæge undersøgelsen - så er alt lagt åbent op for Jer.

Vores hvalpe sendes ud i verden med deres madskål, legetøj, mad til de første dage, stambog, idmærkning og indskrivning i det lovpligtige sundhedsregister, sundhedsbog samt masser af kærlighed og omsorg fra tiden hos os.

Kontakt os for nærmere info på telefon 2129 2459 eller email:
I kan også sende en sms hvis jeg ikke lige tager telefonen.

Videor . fotos og tekst af et aktuelt kuld findes i undermenuen f.eks Sallys hvalpe.