Vores hunde

China House Memory Of Naf Naf
farve: isabella
China House Memory Of Naf Naf
farve: isabella

I menuen "vores hunde", vil vi præsentere hunde ejet af os, enten importerede eller hunde der er opdrættet af os.

I vil kunne se at vi har hunde der spænder i alderen fra 2 til over 10 år . Hundene bliver gamle, og alle gamle hunde bliver her hos os til, de må gå over regnbuebroen. Vi har ingen udstationerede hunde - alle hunde der er her, er ejet af os og en solgt hund ejerskiftes til ny ejer, uden betingelser om diverse modydelser til os.

Vi elsker vores hunde og arbejder meget med ,at de har ET GODT LIV. Vi er der i vores liv, hvor vi kan være sammen med dem så godt som alle døgnets timer. De går ture i den skønne natur, de putter i deres senge, vores senge og i vores møbler- eller de leger deres lege dagen lang. Vi har megen udenomsplads hvor de kan boltre sig. Praktisk taget alt er tilladt - blot de opfører sig ordentligt og ikke skændes. Hvalpe opdrages til at blive gode hunde af os og de ældre hunde. Hundene har udover tilknytningen til os, også en stærk tilknytning til hinanden, det ser vi hver dag og det nyder vi.

En Irer, der er en ekstremt dygtig og innovativ hundetræner, sagde engang på et kursus, jeg deltog i " Life for a dog is equal to food and fun (LIFE = Food and Fun)" Al arbejde med hundene bliver så meget lettere hvis man hele tiden husker på det.

Vi har haft den samme dyrlæge i 20 år - han er amerikaner og en af landets få - om ikke den eneste - racespecialist. Det kommer jo også hundene til gode ,at der er stabilitet hvis de skulle blive syge, eller når de skal vaksineres eller sundhedstjekkes.